Værktøjer til produktivitet
Vis flere rækker på dine lister

Som standard viser alle lister, herunder produkter, ordrer og forsendelser, 25 rækker, men du kan opsætte dem til at vise op til 250.

Nicklas Nguyen avatar
Skrevet af Nicklas Nguyen
Opdateret over en uge siden

I Shipmondo vises lister som standard med 25 rækker pr. side.

Du kan tilpasse dette ved at oprette en visning for det antal rækker, du ønsker at se, op til 250 rækker pr. side.

Vælg visningen Rækker pr. side under filtre, og angiv det ønskede antal rækker pr. side, og klik på Tilføj.

Læs mere om, hvordan du opsætter en filtrering og gemmer den som fane her.

Få mere ud af din Shipmondo-konto​

Har du brug for inspiration til, hvordan du kan kombinere filtre og bruge filtre i praksis?

Læs vores blog om filtrering for eksempler og inspiration og opnå en mere effektiv arbejdsgang i dagligdagen.