Klarna Checkout
Klarna Checkout - Opsætning for WooCommerce

Opsætning af Shipmondo i Klarna Checkout for WooCommerce.

Hung Ho avatar
Skrevet af Hung Ho
Opdateret over en uge siden

Benytter du Klarna Checkout på din WooCommerce-shop, så kan du bruge Shipmondo i Klarna Shipping Assistant.

Læs mere om dine muligheder og understøttede transportører med Shipmondo i dit Klarna Checkout.

Sådan aktiverer du Shipmondo i dit Klarna Checkout

Denne vejledning forudsætter, at du har installeret og aktiveret Klarna Checkout pluginnet på din WooCommerce-shop.

Herunder gennemgår vi:

• Opsætning i Klarna Merchant Portal

• Opsætning i WooCommerce

• Opsætning af leveringsmetoder i Klarna Checkout (gennem Shipmondo)

Trin 1 - Opsætning i Klarna Merchant

a) Opret en Shipping Profil

Log ind på din Klarna Merchant Portal og gå til Settings > Logistics > Shipping Profiles.

Opret en ny profil med følgende værdier:

Integration name

Angiv "Shipmondo".

Merchant Id

Vælg den merchant id du ønsker at benytte.

Choose TMS

Vælg "Shipmondo LIVE".

Identifier

Din Shipmondo identifikation nøgle.

Se hvordan du finder den her.

Key

Din Shipmondo fragtmodul nøgle.

Se hvordan du finder den her.

Den nye profil er inaktiv ved oprettelsen.

b) Aktiver din Shipping Profile

Gå til Settings > Logistics > Active Profiles og opret en ny tilknytning ved at klikke på New country mapping.

Merchant Id

Vælg din merchant id du ønsker at benytte.

Country

Vælg det land du benytter Klarna Checkout i.

Profile

Vælg profilen ("Shipmondo"), som du har oprettet i trin a).

NB!

Benytter du Klarna Checkout i flere lande, f.eks. til Sverige og Norge, så skal du huske at oprette to profiler til hhv. Sverige og Norge. Du kan dog også nøjes med én profil, hvor du vælger "Global" Country (én profil for hele verden).

Trin 2 - Opsætning i WooCommerce

Nedenstående vejledning forudsætter, at du har opsat Klarna Checkout på din WooCommerce-shop.

Nedenstående opsætning omfatter kun fragtdelen i dit Klarna Checkout.

a) Installer Klarna Shipping Service for WooCommerce på din WooCommerce-shop.

b) Gå til WooCommerce > Indstillinger > Betalinger > Klarna Checkout.

Aktiver Allow separate shipping address og Display Shipping methods in Klarna iframe under Shipping settings.

c) Gå til WooCommerce > Indstillinger > Forsendelse.

Vælg den forsendelseszone som du har opsat Klarna Checkout og vil aktivere Klarna Shipping Assistant på, og klik på Tilføj forsendelsesmetode.

Vælg forsendelsesmetoden Klarna Shipping Service og klik på Tilføj.

Pro-tip: Der anbefales, at du opretter en almindelig WooCommerce leveringsmetode, (f.eks. "Fast Sats") til brug som backup/fail-over, hvis Klarna Checkout har tekniske udfordringer og imod forventningen ikke kan hente leveringsmetoder fra f.eks. Shipmondo.

Trin 3 - Opsætning af leveringsmetoder i Klarna Checkout

Når du har aktiveret Shipmondo i dit Klarna Checkout, er du klar til opsætte dine leveringsmetoder.

Klik på knappen herunder for at finde vejledning med eksempler på, hvordan du opsætter dine leveringsmetoder i Klarna Checkout gennem Shipmondo.

Tag: Wordpress