Benytter du Klarna Checkout (KCO) på din WooCommerce shop, så kan du bruge Shipmondo i Klarna Shipping Service (Klarna Shipping Assistent).

Med Shipmondo i Klarna Shipping Service får du bl.a. mulighed give dine kunder mulighed for at vælge udleveringssted/pakkeshop, fastesætte fragtpris efter pris, ordrebeløb, ordrevægt, modtagers postnummer eller antal i kurv. Du kan også tilbyde flere leveringsformer og transportører i samme check-out mm.

Læs mere om dine muligheder og understøttede transportører med Shipmondo i dit Klarna Checkout.

Sådan aktiverer du Shipmondo i dit Klarna Checkout

Denne vejledning forudsætter, at du har installeret og aktiveret Klarna Checkout pluginnet på din WooCommerce shop.

Herunder gennemgår vi:

• Opsætning i Klarna Merchant Portal

• Opsætning i WooCommerce

• Opsætning af leveringsmetoder i Shipmondo

A. Opsætning i Klarna Merchant

1. Log ind på din Shipmondo-konto.

Gå til Indstillinger > Integration > Fragtmodul adgang.

Klik på Generer nøgle, hvis nøglen ikke allerede er generet.

2. Log ind på din Klarna Merchant Portal.

Gå til Settings > Logistics > Shipping Profiles.

Opret en ny profil med følgende værdier:

Integration name: Angiv "Shipmondo"

Merchant Id: Vælg den merchant id du ønsker at benytte

Choose TMS: Vælg "Shipmondo LIVE"

Identifier: Angiv din identifikation-værdi fra trin 1

Key: Angiv din nøgle-værdi fra trin 1

Den nye profil er inaktiv ved oprettelsen.

3. Aktiver din Shipping Profile.

Gå til Settings > Logistics > Active Profiles og opret en ny tilknytning ved at klikke på New country mapping.

Merchant Id: Vælg din merchant id du ønsker at benytte

Country: Vælg det land du benytter Klarna Checkout i

Profile: Vælg profilen ("Shipmondo"), som du har oprettet i trin 2

NB! Benytter du Klarna Checkout i flere lande, f.eks. til Sverige og Norge, så skal du huske at oprette to profiler til hhv. Sverige og Norge. Du kan dog også nøjes med én profil, hvor du vælger "Global" Country (en profil for hele verden).

B. Opsætning i WooCommerce

Nedenstående vejledning forudsætter, at du har opsat Klarna Checkout på din WooCommerce shop.

Nedenstående opsætning omfatter kun fragtdelen i dit Klarna Checkout.

1. Find og installer Klarna Shipping Service for WooCommerce plugin under Plugins.

2. Gå til WooCommerce > Indstillinger > Betalinger > Klarna Checkout.

Aktiver følgende Allow separate shipping address og Display Shipping methods in Klarna iframe under Shipping settings.

3. Gå til WooCommerce > Indstillinger > Forsendelse.

Vælg den forsendelseszone som du har opsat Klarna Checkout og vil aktivere Klarna Shipping Assistant på, og klik på Tilføj forsendelsesmetode.

Vælg forsendelsesmetoden Klarna Shipping Service og klik på Tilføj.

Pro-tip: Der anbefales, at du opretter en almindelig WooCommerce leveringsmetode, (f.eks. "Fast Sats") til brug som backup/fail-over, hvis Klarna Checkout har tekniske udfordringer og imod forventningen ikke kan hente leveringsmetoder fra f.eks. Shipmondo.

C. Opsætning af leveringsmetoder i Shipmondo

På Shipmondo, under Indstillinger > Integration > Klarna Shipping Assistant, kan du opsætte dine leveringsmetoder som vil blive tilgængelige i dit Klarna Checkout.

Det er muligt at sætte betingelser for hvornår en leveringsmetode er gældende, f.eks.

• Ved ordrebeløb mellem 0 - 499 kr.

• Ved ordrevægt mellem 0 - 10.000 gram

• Ved antal af varer mellem 0 til 10

• Ved postnummer mellem 10000 og 19999

Det er også muligt at kombinere flere af betingelser, så en leveringsmetode kun bliver synlig/tilgængelig checkout, hvis alle betingelser er opfyldte.

NB! Det er vigtigt at de angivne valutaer på de oprettede leveringsmetoder matcher med valutaen, som benyttes i Klarna Checkout.