Integrationer
Min transportør/produkt vises ikke i Shipmondo app på Shopify. Hvad skal jeg gøre?
Min transportør/produkt vises ikke i Shipmondo app på Shopify. Hvad skal jeg gøre?
Jelena Hansen avatar
Skrevet af Jelena Hansen
Opdateret over en uge siden

Shipmondos Shopify app tager udgangspunkt i de leverandører/lande, hvor valg af pakkeshop er en mulighed hos de forskellige transportører.

Der kan være flere grunde til, at du kan opleve, at din kombination af land, transportør og produkt ikke dukker op i din Shipmondo app på Shopify:

• Der findes ikke mulighed for valg af udleveringssted i det pågældende land

• Den lokale transportør, der leverer pakken det sidste stykke vej, tillader ikke, at vi/modtager angiver et bestemt udleveringssted i det pågældende land, men selv vælger det nærmeste ud fra modtagers adresse

• Det bestemte leveringsprodukt har ikke noget at gøre med valg af udleveringssted og bliver derfor ikke vist som en valgmulighed

• Der ønskes opsætning af lokal afhentning på din firmaadresse som leveringsmetode

Oversigt over de lande og transportører, hvor der tilbydes mulighed for visning af udleveringssteder, findes i beskrivelsen af Shipmondo app i Shopify app store.

I så fald er der to muligheder ift., hvordan du kan opsætte leveringsmetoder for det pågældende land/produkt.

1. Opsætning af leveringsmetoder gennem Shopify's egen Forsendelse og levering

Er der et leveringsland, transportør eller produkt, som du ikke kan sætte op i Shipmondo appen, så skal du blot sætte det op igennem Forsendelse og levering

på Shopify. Shipmondo appen er kompatibel med Shopify shipping rates opsætning.

Ved at benytte denne løsning vil du kunne gruppere lande i zoner og på den måde opsætte en leveringsmetode til flere lande samtidigt.

2. Opsætning af leveringsmetoder gennem Shipmondo app

Hvis du alligevel ønsker, at alle dine leveringsmetoder bliver oprettet samme sted, uanset om levering til et udleveringssted er muligt eller ej, så kan du sagtens sætte dem op gennem Shipmondos app.

Bemærk, at du i så fald skal opsætte leveringsmetoderne enkeltvis for hver leveringsland/transportør/produkt kombination.

Eksempel 1

Opsætning af DHL Freight hjemmelevering til Frankrig, hvor der kun er muligt at sende til hjemmeadresse.

Under Transportør vælges der "Anden" og skrives den konkrete transportørs navn under Valgfrit transportørnavn, "DHL Freight" i dette tilfælde.

Hvis man ønsker yderligere at beskrive leveringsmetoden, kan man skrive det under Ekstra kommentar. Her skriver vi f. eks. "Home delivery".

Eksempel 2

Opsætning af GLS Euro Business Parcel til Spanien, hvor valg af pakkeshop ikke er en mulighed.

Under Transportør vælges der "Anden" og skrives den konkrete transportørs navn under Valgfrit transportørnavn, "GLS" i dette tilfælde.

Der vælges "Omdeling til erhverv" under Leveringsform.

Hvis man ønsker yderligere at beskrive leveringsmetoden, kan man skrive det under Ekstra kommentar. Her kan man også skrive, om der f. eks. er tale om en privat eller erhvervslevering, hvis man ønsker det, eller selve produktnavn.

Eksempel 3

Opsætning af Pakke i postkassen med Bring i Norge.

Under Transportør vælges der "Anden" og skrives den konkrete transportørs navn under Valgfrit transportørnavn, "Bring" i dette tilfælde.

Der vælges "Omdeling til privat" under Leveringsform.

Hvis man ønsker yderligere at beskrive leveringsmetoden, kan man skrive det under Ekstra kommentar. I dette eksempel skriver i "Pakke i postkassen".

Eksempel 4

Opsætning af lokal afhentning på eget kontor/lager.

Under Transportør vælges der "Anden" og skrives den konkrete transportørs navn under Valgfrit transportørnavn, "Hämta i butik" i dette tilfælde, da der ikke er tale om en konkret transportør.

Der vælges "Omdeling til privat" under Leveringsform.

Hvis man ønsker yderligere at beskrive leveringsmetoden, kan man skrive det under Ekstra kommentar. Her kan man skrive butikkens adresse, åbningstid, eller evt. besked om, at man skal ringe for at aftale afhentning.

NB! Dette felt kan tage 30 tegn.

For mere en detaljeret guide og eksempler omkring muligheder for opsætning af forskellige prisregler gennem Shipmondo app på Shopify, følg denne guide: