Massehåndtering af ordrer

Hæv penge, book fragt og afslut flere ordrer samtidigt med massehandlinger.

Nicklas Nguyen avatar
Skrevet af Nicklas Nguyen
Opdateret over en uge siden

Grundstene i Shipmondos ordrehåndteringsløsning er automatisering og effektivisering. Derfor er det gjort muligt at massehåndtere dine ordrer i Shipmondo.

Det kan f.eks. være, at du ønsker at oprette pluksedler for flere ordrer samtidigt, eller du ønsker at oprette forsendelser og hæve penge for alle de ordrer, som er blevet klargjort/pakket.

Du finder massehåndtering funktionerne i dropdown ved siden af knappen Opret Plukrute på din ordreoversigt.

Marker de ordrer du gerne vil massehåndtere og vælg den ønsket massehandling.

Læs mere: