Annullering af ordrer

Annuller dine webshop ordrer direkte i Shipmondo.

Camilla Jacobsen avatar
Skrevet af Camilla Jacobsen
Opdateret over en uge siden

Når du benytter ordrehåndtering i Shipmondo, kan du håndtere dine ordrer fra én samlet løsning.

Skal en ordrer annulleres grundet f.eks. fejlkøb fra kunden, udsolgt vare eller andet, kan du annullere ordren direkte i Shipmondo.

Når ordren annulleres i Shipmondo, bliver den også automatisk annulleret i din webshop.

Understøttede integrationer

Der understøttes annullering af ordrer for følgende webshop systemer:

• BigCommerce

• DanDomain

• Golden Planet

• Magento

• Mangeto2

• Prestashop

• ScanNet

• Shoporama

• Smartweb

• Thirtybees

• Wannafind

• WooCommerce

Sådan annullerer du en ordre i Shipmondo

1. Når du er inde på en ordre du gerne vil have annulleret, klik på knappen Åben i bjælken til højre og derefter klik på Annuller.

2. Angiv kommentar og klik på Gem.

3. Din ordre er nu annulleret og en ordrestatus opdatering er blevet sendt til din webshop. Kommentar du har skrevet fremgår også under Hændelser.

NB! Ønskes der kreditering/annullering at betalingen, så er det noget der skal sættes op på shoppen.