Måden hvorpå API nøgler genereres er ændret fra version 2.4 af WooCommerce. Hvis din version af WooCommerce er ældre end version 2.4, så skal du benytte denne guide.

Følg disse 5 simple trin til opsætning af din integration

1. Log ind på din WooCommerce admin.

Gå til WooCommerce > Indstillinger > Avanceret > REST API.
Klik på Tilføj nøgle.

2. Udfyld felterne som vist på skærmbilledet herunder.
I Bruger vælger du din egen bruger og Tilladelser sættes til Læs/Skriv.
Klik på Generér API nøgle.

3. Dine nøgler er nu genereret.
Da du kun ser dem den ene gang her, skal du gemme dem, så de kan bruges til opsætning af integration i trin 5.

4. Gå nu til Indstillinger > Permanente links.
Du kan vælge mellem alle Permanentindstillinger, bortset fra Almindelig.
Klik på Gem ændringer.

5. Log ind på din Shipmondo-konto her.
Gå til Indstillinger > Integration > Ordre og klik på Plus-knappen (+), nederst til højre.

Udfyld felterne som følger:
Platform: WooCommerce (vælg din version)
API brugernavn: kunde-nøgle fra trin 3
API kodeord: kundekodeord fra trin 3
API URL: URL adresse til din hjemmeside (husk http:// eller https:// foran)

Vælg den integrationsløsning, der passer til din forretning. Vælg Benyt ordrehåndtering eller Overfør til forsendelseskladder.

NB! Det er vigtigt, at du vælger den rigtige integrationsløsning, som passer til netop din forretning for at få et effektivt setup. Læs om forskellen mellem de to løsninger her.

Sæt flueben i Aktiver integration.

Klik på Opret.

Integrationen er nu opsat, og nye ordrer fra din shop vil automatisk blive importeret hvert 10. minut.

Klik her og læs hvordan du opretter en forsendelse ud fra en importeret ordre.

Send T&T-nummer retur

Ved at tilvælge funktionen Send T&T-nummer retur, kan du få overført sporingsnummer til din ordre på din webshop.

Brug overført vægt (Ordrehåndtering)

Ved at tilvælge funktionen Brug overført vægt (Ordrehåndtering), vil de automatisk overførte vægte blive brugt, når du opretter dine forsendelser i Shipmondo.

Installer også vores gratis fragtmodul til WooCommerce

Giv dine kunder mulighed for at vælge en bestemt pakkeshop eller valgfrit udleveringssted på din webshop. Følg guiden her.