1. Log ind på dit thirty bees admin.
Gå til Advanced Parameters > Webservice.
Aktivér Enable thirty bees' webservice.
Klik på Save.

NB! Ved nogle webhoteller er der også nødvendigt at aktivere Enable CGI mode for PHP. Vi anbefaler at du lader den stå som "NO", men hvis du oplever problemer med integrationen kan du forsøge at sætte den til "YES".

2. Klik på Add new webservice key, for at tilføje en ny webservice.
Klik på Generate! for at generere en ny nøgle.
Udfyld formular som vist på skærmbillede nedenfor.

Giv nøglen View (GET) rettigheder til følgende resourcer:
addresses
combinations
configurations

carriers
countries
customers
order_carriers
order_states
orders
product_option_values
warehouses
weight_ranges
zones

Og Modify (PUT) rettigheder til følgende resourcer:
order_carriers
orders

Klik på Save.
Du har nu generet API nøgle som bruges i næste step.

3. Log ind på din Shipmondo-konto her.
Gå til Indstillinger > Integration > Ordre og klik på Plus-knappen (+), nederst til højre.

Udfyld felterne som følger:

Platform: thirty bees
API brugernavn: nøglen fra trin 2
API kodeord: lad feltet være blankt
API URL: URL adresse til din hjemmeside (husk http:// eller https:// foran)

Sæt flueben i Aktiver integration.

Klik på Opret.

Integrationen er nu opsat, og nye ordrer fra din shop vil automatisk blive importeret hvert 10. minut.

Bemærk: Har du valgt Overfør til forsendelseskladder som integrationsløsning, så kan du redigere integrationsopsætningen og sætte flueben i Send T&T-nummer retur. Den funktion gør at sporingsnummer bliver sendt tilbage til din webshop og gemt på ordren.

Klik her og læs hvordan du opretter en forsendelse ud fra en importeret ordre.

Installer vores gratis fragtmodul til thirty bees

Giv dine kunder mulighed for at vælge en bestemt Pakkeshop eller valgfrit udleveringssted på din webshop. Følg guiden her.