Klarna Checkout
Klarna Checkout - Test din opsætning af leveringsmetoder

Test din opsætning af leveringsmetoder i Shipmondo og sikrer, at det fungerer som ønsket.

Hung Ho avatar
Skrevet af Hung Ho
Opdateret over en uge siden

Når du opsætter leveringsmetoder i Klarna Checkout er det muligt at afprøve og se resultatet af din opsætning af leveringsmetoder med Klarna testværktøj.

Klarnas testværktøj har nogle begrænsninger, bl.a. kan der kun testes med adresser i Sverige.

Sådan gør du

Åbn Klarnas testværktøj ved klikke på knappen herunder.

Udfyld dine følgende oplysninger:

Endpoint

Identifier

Angiv din Shipmondo identifikation nøgle. Se hvordan du finder den her.

Key

Angiv din Shipmondo fragtmodul nøgle.

Se hvordan du finder den her.

Klik på Load visual test for at starte testen.

Har du yderligere spørgsmål til testværktøjet, så kontakt venligst Klarnas support.