Shopify - Gratis fragt med automatisk rabat
Hung Ho avatar
Skrevet af Hung Ho
Opdateret over en uge siden

Shipmondo app har hidtil tilbudt to muligheder for at konfigurere gratis levering:

• Ved at oprette en leveringsmetode, der er tilgængelig baseret på ordrebeløbet. Det er vigtigt at bemærke, at denne mulighed ikke fungerer optimalt på grund af en teknisk begrænsning i Shopify, som ikke videregiver ordrebeløbet efter rabatter til Shipmondo.

• Ved at oprette en leveringsmetode, der tilbyder gratis levering, når kurven når et bestemt beløb. Bemærk, at denne mulighed ikke gælder, hvis en kunde vælger at betale med Apple Pay eller Google Pay.

Løsning

For nylig har Shopify introduceret en ny funktion, der giver mulighed for at tilbyde gratis levering gennem rabatter. Denne funktion fungerer problemfrit med både Shopify's og Shipmondo's leveringsmetoder.

Derfor anbefaler vi at benytte denne fremgangsmåde for at tilbyde gratis levering til dine kunder i stedet for at bruge Shipmondo-appens muligheder til dette formål.

Ved at bruge denne funktion kan du tilbyde gratis levering, når:

• En kunde køber for et minimumsbeløb.

• En kunde køber et minimumsantal af varer.

• Du kan begrænse rabatten for gratis levering til én eller flere specifikke lande.

• Den kan kun anvendes med leveringsmetoder med prisen under et bestemt beløb.

Vær opmærksom på følgende:

• Du kan kun konfigurere gratis levering i shoppens valuta. Hvis du sælger til flere markeder med forskellige valutaer, vil Shopify automatisk konvertere beløbet.

• Du kan oprette flere automatiske rabatter for gratis levering, en for hvert land, flere for hvert land eller en enkelt rabat, der gælder for flere lande.

• Hvis du har andre rabatkoder, sørg for at de kan kombineres med denne automatiske rabat for gratis levering, hvis det er formålet.

• Hvis du benytter apps, som opretter rabatkoder dynamiskt, sørg for at disse apps opretter rabat, som kan kombineres med automatisk rabat for gratis levering.

• Husk at opdatere dine leveringsmetoder i Shipmondo med hensyn til gratis levering eller ordrebeløb, når du har konfigureret den automatiske rabat for gratis levering i Shopify.

I nedenstående eksempel er der oprettet en automatiske rabat for gratis levering, som gælder for:

• Alle lande.

• Leveringsmetoder med en pris på højst 4 €.

• Når en kunde køber for mindst 49 €.

• Rabatten kan kombineres med andre rabatter, der gælder for varer eller hele ordren.