Importer leveringsmetoder, betalingsmetoder og finanskonti med et klik
Importer leveringsmetoder, betalingsmetoder og finanskonti med et klik

Du kan nemt og hurtigt importere leveringsmetoder, ordrestatusser, betalingsmetoder og finanskonti til dine integrationer med et klik.

Andy avatar
Skrevet af Andy
Opdateret over en uge siden

Du kan med ét klik importere de eksisterende eller nye leveringsmetoder, ordrestatusser, betalingsmetoder eller finanskonti fra din webshop eller dit regnskabssystem til din integration på din Shipmondo-konto.

Importer opsætning til ordreintegration

Vælg din ordreintegration og klik på dropdown under Mere og vælg Importer opsætning.

Når du klikker Importer opsætning på din ordreintegration, vil den hente og opdatere leveringsmetoder, ordrestatusser og betalingsmetoder fra din webshop og tilføje dem til din integration på din Shipmondo-konto.

NB! Hvis en leveringsmetode tidligere er slettet fra integrationen, vil den ikke blive importeret igen, når du klikker Importer opsætning. Det kræver, at en ny ordre med den pågældende leveringsmetode bliver importeret til din Shipmondo-konto.

Importer opsætning til bogføringsintegration

Vælg din bogføringsintegration og klik på dropdown under Mere og klik Importer opsætning.

Når du klikker Importer opsætning på din bogføringsintegration, vil den hente og opdatere de finanskonti, der er tilgængelige fra dit bogføringssystem.

Herefter kan du bruge dem i forbindelse med opsætning af dine berigelsesskabeloner.