Dinero regnskabsprogram - Opsætning af integration

Opdateret over en uge siden

Denne integrationen indhenter løbende nye:

• Godkendte fakturaer

• Kontakter

• Kunder

til din Shipmondo-konto fra Dinero, så du kan oprette pakkelabels til dine forsendelser nemt og hurtigt.

NB! Ønsker du at automatisere bogføringen af dine salg på din webshop i Dinero, så skal du i stedet følge denne vejledning for opsætning af vores bogføringsintegration.

Følg disse 4 simple trin til opsætning af din integration

Vores Dinero integrationsløsning har brug for at kommunikere til dit Dinero regnskab via. Dinero API, som kun er tilgængelig for Dinero Pro brugere. Det er derfor et krav, at du er Dinero Pro bruger for at benytte vores integration med Dinero regnskabsprogram.

1. Log ind på din Shipmondo-konto her.

2. Klik på nedenstående knap for at installere Shipmondo appen på din Dinero-konto.

Hvis ikke du er logget ind i forvejen, så vil du blive bedt om at logge ind på Dinero.

3. Klik på Accepter for at give de nødvendige tilladelser til vores app.

Du vil nu blive taget til din Shipmondo konto.

Der er nu blevet oprettet én integration per organisation som du har over i Dinero.

Åben den integration du vil aktivere, vælg Aktiver integration og klik på gem.

Integrationen er nu opsat, og nye ordrer fra din shop vil automatisk blive importeret hvert 10. minut.

NB! Der er samtidigt blevet oprettet bogføringsintegrationer under Indstillinger > Integration > Bogføring. Disse kan du slette, hvis du ikke ønsker at bruge dem.

Klik her og læs hvordan du opretter en forsendelse ud fra en importeret ordre.

Overfør fragtprodukter til opsætning af leveringsmetoder

Hvis der er nogle varer på din Dinero, der bruges som fragtprodukter (leveringsmetoder), så er det muligt at disse bliver overført til Shipmondo. Dette gøres ved at skrive varenummeret (SKU) for fragtproduktet under Varekode for forsendelser. Når fragtproduktet er blevet indlæst i Shipmondo og oprettet som leveringsmetode, kan der oprettes en forsendelsesskabelon for den, som vil anvendes i alle ordrer der indeholder det samme leveringsmetode fremadrettet.