Denne integrationen indhenter løbende nye:

• Godkendte fakturaer
  • Kontakter
  • Kunder

til din Shipmondo-konto fra Dinero, så du kan oprette pakkelabels til dine forsendelser nemt og hurtigt.

NB! Ønsker du at automatisere bogføringen af dine salg på din webshop i Dinero, så skal du i stedet følge denne vejledning for opsætning af vores bogføringsintegration.

Følg disse 3 simple trin til opsætning af din integration

Vores Dinero integrationsløsning har brug for at kommunikere til dit Dinero regnskab via. Dinero API, som kun er tilgængelig for Dinero Pro brugere. Det er derfor et krav, at du er Dinero Pro bruger for at benytte vores integration med Dinero regnskabsprogram.

1. Log ind på dit Dinero regnskabsprogram.

Gå til Indstillinger (den lille tandhjul i toppen af siden) > API.
Klik på +Ny API-nøgle.
Navngiv adgangsnøglen og klik på Opret API-nøgle.

2. Dinero har nu generet en nøgle til dig. Gem API-nøglen og Firma ID (står i bunden af siden), de skal bruges til opsætning af integration i næste trin.

Udfyld felterne som følger:

Platform: Dinero Invoices
API Brugernavn: API-nøglen fra forrige trin
API kodeord: lad feltet være blankt
API URL: firma ID hos Dinero