Bruger du Dinero regnskabsprogram, så kan du automatisere bogføringen af dine salg på din webshop.

Følg disse 4 simple trin til opsætning af din integration

Vores Dinero integrationsløsning forbinder til Dinero via Dinero's API, som kun er tilgængelig for Dinero Pro brugere.

Det er derfor et krav, at du benytter Dinero Pro bruger for at benytte vores integration med Dinero regnskabsprogram.

Trin 1 - Opret en API-nøgle i Dinero regnskabsprogram

Log ind på dit Dinero regnskabsprogram.

Gå til Integrationer > Dine API-nøgler.

Klik på Ny API-nøgle.

Navngiv adgangsnøglen og klik på Opret API-nøgle.

Dinero har nu generet en nøgle til dig.

Gem API-nøglen da den skal bruges til opsætning af integration i næste trin.

Gem også Firma ID der står i menuen til venstre, under Dinero logo (i dette eksempel er det 114831).

Trin 2 - Opret bogføringsintegrationen på Shipmondo

Log ind på din Shipmondo-konto her.

Gå til Indstillinger > Integration > Bogføring og klik på Plus-knappen (+), nederst til højre.

Udfyld felterne som følger:

Platform: Dinero
API brugernavn: Firma ID fra trin 1
API kodeord: nøgle fra trin 1

Sæt flueben i Aktiver integration.

Klik på Opret.

Integrationen er nu opsat.

Trin 3 - Opsætning af berigelsesskabeloner

Når din integration er aktiveret vil Shipmondo oprette 7 berigelsesskabeloner som vist på billedet herunder.

Du skal færdigeopsætte de skabeloner, som er relevante for dig.

Herunder kan læse om de forskellige skabelontyper, og hvordan du opsætter dem.

Type: Faktura
Da Dinero tilbyder, at man kan bruge forskellige fakturalayout, når man opretter en faktura i Dinero, så skal du her angive hvilket layout, som Shipmondo skal anvende, når vi opretter fakturaer i dit regnskabsprogram.

Vælg din skabelon i dropdown under Layout skabelon og tryk Gem.

Type: Vare
Der er blevet oprettet 3 skabeloner af typen Vare:

• Varer (Indland)
  • Varer (EU)
  • Varer (Uden for EU)

hvor feltet Konto mangler at blive udfyldt.

Her skal du fortælle Shipmondo hvilken konto i Dinero, som dit varesalg skal registreres/bogføres på. Vælg din konto i dropdown under Konto og klik på Gem.

I nedenstående eksempel er der valgt kontoen "Salg af varer/ydelser" for skabelonen Varer (Indland).

NB! Hvis du kun sælger inden for Danmark, behøver du kun at udfylde konto for Varer (Indland).

Type: Fragt
Der er blevet oprettet 3 skabeloner af typen Fragt:

• Fragt (Indland)
  • Fragt (EU)
  • Fragt (Uden for EU)

hvor feltet Konto mangler at blive udfyldt.

Her skal du fortælle Shipmondo hvilken konto i Dinero, som dit fragtsalg skal registreres/bogføres på. Vælg din konto i dropdown under Konto og klik på Gem.

NB! Hvis du kun sælger inden for Danmark, behøver du kun at udfylde konto for Fragt (Indland)

Trin 4 - Bind bogføringsintegrationen til ordreintegrationen

Som det sidste skal bogføringsintegrationen bindes til din ordreintegration.

Gå til Indstillinger > Integration > Ordre.

Klik på din ordreintegration.

Gå til fanen Bogholderi, vælg den oprettede bogføringsintegration.

Klik på Gem.

Dit regnskabsprogram er nu forbundet til din ordreintegration.

Når du har håndteret en ordre i Shipmondo, vil der nu blive automatisk oprettet en faktura i dit Dinero regnskabsprogram.

Fakturaerne vil stå som åbne under igangværende fakturaer i Dinero. Du skal selv markere og bogføre/godkende dem.

Vi anbefaler, at du kontrollerer de første fakturaer, der bliver oprettet i Dinero grundig igennem, så du sikrer, at varelinjer, beløb, moms m.m. stemmer med dine ordrer, inden du bogfører.

Pro tip: Har du flere webshops og dermed flere ordreintegrationer, så har du mulighed for at tilknytte regnskabsprogrammet til flere webshops, og på den måde opnå automatisk bogføring af dine salg på tværs af dine webshops, i dit regnskabsprogram.