E-conomic regnskabsprogram - Opsætning af integration

Opdateret over en uge siden

Denne integration indhenter løbende nye:

• Åbne ordrer

• Igangværende fakturaer

• Bogførte fakturaer

• Kunder

til din Shipmondo-konto fra e-conomic, så du kan oprette pakkelabels til dine forsendelser nemt og hurtigt.

NB! Ønsker du at automatisere bogføringen af dine salg på din webshop i E-conomic, så skal du i stedet følge denne vejledning for opsætning af vores bogføringsintegration.

Følg disse 3 simple trin til opsætning af din integration

1. Klik her for at åbne dialog for tilslutning af Shipmondo og din konto hos e-conomic.

Her vil du blive bedt om at logge ind på din e-conomic konto, hvis du ikke allerede er. Når du er logget ind, skal du klikke på Tilføj app.

2. e-conomic vil nu sende dig tilbage til din Shipmondo-konto.
Her bliver du bedt om at logge ind, hvis du ikke er logget ind i forvejen.

Følgende e-conomic integrationer er nu oprettet: Posted Invoices, Orders Rest og Invoices Rest.

3. Evt. uønskede integrationer kan slettes ved at du klikker på den pågældende integration og derefter på Slet.

Integrationen er nu opsat, og nye ordrer/fakturaer fra din shop vil automatisk blive importeret hvert 10. minut.

Klik her og læs hvordan du opretter en forsendelse ud fra en importeret ordre.

Angivelse af e-conomic varenummer til brug som leveringsmetode

På e-conomic er det muligt at benytte et bestemt varenummer/SKU for registrering af fragt. Man kan sætte dette varenummer/SKU op til at være leveringsmetode i Shipmondo, så det bliver muligt for dig at lave mapning til den relevante forsendelsesskabelon og dermed automatisere booking af fragt i Shipmondo.

Angiv varenummer/SKU der skal bruges til dette formål under Varenummer/SKU til Leveringsmetode.

Tag: SKU