Automatisk bogføring
Automatisk bogføring af ordrer

Automatisér bogføringen af dine salg, når du har håndteret dine ordrer.

Mikkel Otte Pedersen avatar
Skrevet af Mikkel Otte Pedersen
Opdateret over en uge siden

Når du benytter ordrehåndtering i Shipmondo, så kan du med fordel også benytte vores bogføringsintegration.

Med bogføringsintegrationen, kan du automatisere bogføringen af dine salg i dit regnskabsprogram, når du har håndteret dine ordrer i Shipmondo.

Det vil spare dig for både tid og penge på bogholderi og du vil samtidigt undgå manuelle tastefejl.

Bogføringsintegrationen er helt gratis for Shipmondos kunder.

Sådan fungerer det

Når du opretter en leverance på en ordre, så vil der blive oprettet en faktura i Shipmondo, som bliver overført til dit regnskabsprogram.

Fakturaen vil indeholde alle varelinjer, priser og moms og modsvarer din ordre på din webshop. Du kan herefter med få kliks bogføre/godkende fakturaen i dit regnskabsprogram - eller du kan sætte Shipmondo til at bogføre den automatisk.

Nedenstående er et eksempel på en oprettet fakturakladde i Dinero regnskabsprogram, efter en ordre er blevet håndteret i Shipmondo:

Understøttende webshops

Du kan se hvilke webshopssystemer og regnskabsprogrammer, som Shipmondo understøtter automatisk bogføring for her.

Aktivering af automatisk bogføring

Trin 1 - Opsæt ordreintegration til din webshop

Følg opsætningsvejledningen for dit webshopssystem, hvis du ikke allerede har opsat en ordreintegration på din Shipmondo-konto. Under opsætningen skal du sørge for at vælge Benyt ordrehåndtering under punktet integrationsløsning.

Trin 2 - Opsæt integration og berigelsesskabeloner til dit regnskabsprogram

Følg opsætningsvejledningen til dit regnskabsprogram.