Du skal have Golden Planet shop version 6 for at kunne integrere med Shipmondo. Har du spørgsmål til din shop eller til at opgradere til en nyere version, kan du kontakte Golden Planet kundeservice.

Følg disse 3 simple trin til opsætning af din integration

1. Log ind på dit Golden Planet admin.
Gå til Værktøj > API > Opret ny API Klient i menuen i toppen.
Vælg Read, add and change any API entity og klik på Generate Client.

2. Der bliver genereret API-nøgler. Disse nøgler skal bruges for opsætning af integration til din webshop, og derfor skal disse gemmes til næste trin.

3. Log ind på din Shipmondo-konto her.
Gå til Indstillinger > Integration > Ordre og klik på Plus-knappen (+), nederst til højre.

Udfyld felterne som følger:
Platform
: Goldenplanet
API brugernavn: API Client ID fra trin 2
API kodeord: API Client Secret fra trin 2
API URL: URL adresse til din hjemmeside (husk http:// eller https:// foran)

Vælg den integrationsløsning, der passer til din forretning. Vælg Benyt ordrehåndtering eller Overfør til forsendelseskladder.

NB! Det er vigtigt, at du vælger den rigtige integrationsløsning, som passer til netop din forretning for at få et effektivt setup. Læs om forskellen mellem de to løsninger her.

Sæt flueben i Aktiver integration.

Klik på Opret.

Integrationen er nu opsat, og nye ordrer fra din shop vil automatisk blive importeret hvert 10. minut.

Bemærk: Har du valgt Overfør til forsendelseskladder som integrationsløsning, så kan du redigere integrationsopsætningen og sætte flueben i Send T&T-nummer retur. Den funktion gør at sporingsnummer bliver sendt tilbage til din webshop og gemt på ordren.