1. Log ind på dit Wannafind admin.
Gå til Kontrolpanel > API.
Sæt flueben i API adgang.
Klik på Gem.

2. Gå til Kontrolpanel > Administrative brugere > Opret administrator bruger.

3. Udfyld formularen som vist på skærmbillede nedenfor.
Status skal være Aktiv.
Gem brugernavn og adgangskode, da disse skal bruges senere.
Klik på Opret.

4. Log ind på din Shipmondo-konto her.
Gå til Indstillinger > Integration > Ordre og klik på Plus-knappen (+), nederst til højre.

Udfyld felterne som følger:
Platform
: Wannafind
API brugernavn: e-mail fra forrige trin
API kodeord: koden fra forrige trin
API URL: lad den være blank

Vælg den integrationsløsning, der passer til din forretning. Vælg Benyt ordrehåndtering eller Overfør til forsendelseskladder.

NB! Det er vigtigt, at du vælger den rigtige integrationsløsning, som passer til netop din forretning for at få et effektivt setup. Læs om forskellen mellem de to løsninger her.

Sæt flueben i Aktiver integration.

Klik på Opret.

Integrationen er nu opsat, og nye ordrer fra din shop vil automatisk blive importeret hvert 10. minut.

Bemærk: Du kan sætte flueben i Send T&T-nummer retur. Den funktion gør at sporingsnummer bliver sendt tilbage til din webshop og gemt på ordren.