NB! For at Shipmondo kan kommunikere med din Squarespace-webshop er det påkrævet at du har Orders API aktiveret på din Squarespace konto. Det kræver en Advanced plan hos Squarespace, som du kan læse mere om her.

1. Log ind på din Squarespace admin.

Gå til den shop du gerne vil opsætte integration for.
Gå derefter til Settings > Advanced > API Keys og klik på Create Key

2. Udfyld felterne, som vist på skærmbilledet herunder.
I Key Name skriv Shipmondo og vælg Orders

Klik på Next.

3. Din nøgle er nu genereret.
Da du kun ser nøglen den ene gang her, skal du gemme den for opsætning af integration i næste trin.

4. Log ind på din Shipmondo-konto her.
Gå til Indstillinger > Integration > Ordre og klik på Plus-knappen (+), nederst til højre.

Udfyld felterne som følger:
Platform: Squarespace
API brugernavn: nøglen fra forrige trin
API kodeord: lad den være blank
API URL: lad den være blank

Vælg den integrationsløsning, der passer til din forretning. Vælg Benyt ordrehåndtering eller Overfør til forsendelseskladder.

NB! Det er vigtigt, at du vælger den rigtige integrationsløsning, som passer til netop din forretning for at få et effektivt setup. Læs om forskellen mellem de to løsninger her.

Sæt flueben i Aktiver integration.

Klik på Opret.

Bemærk: Du kan sætte flueben i Send T&T-nummer retur. Den funktion gør at sporingsnummer bliver sendt tilbage til din webshop og gemt på ordren, samt at ordren bliver "fulfilled" på din Squarespace-shop.