1. Log ind på dit SmartWeb admin.

Gå til Kontrolpanel > API.
Sæt flueben i API adgang.
Klik på Gem.

2. Gå til Kontrolpanel > Administrative brugere > Opret administrator bruger.

3. Udfyld formularen som på skærmbillede nedenfor.
Status skal være Aktiv.
Gem brugernavn og adgangskode, da disse skal bruges senere.
Klik på Opret.

4. Log ind på din Shipmondo-konto her.
Gå til Indstillinger > Integration > Ordre og klik på Plus-knappen (+), nederst til højre.

Udfyld felterne som følger:
Platform
: SmartWeb
API Brugernavn: brugernavn tra trin 3
API kodeord: adgangskode fra trin 3
API URL: lad den være blank

Vælg den integrationsløsning, der passer til din forretning. Vælg Benyt ordrehåndtering eller Overfør til forsendelseskladder.

NB! Det er vigtigt, at du vælger den rigtige integrationsløsning, som passer til netop din forretning for at få et effektivt setup. Læs om forskellen mellem de to løsninger her.

Sæt flueben i Aktiver integration.

Klik på Opret.

Integrationen er nu opsat, og nye ordrer fra din shop vil automatisk blive importeret hvert 10. minut.

Klik her og læs hvordan du opretter en forsendelse ud fra en importeret ordre.

Send T&T-nummer retur

Ved at tilvælge funktionen Send T&T-nummer retur, kan du få overført sporringsnummer til din ordre på din webshop.

Brug overført vægt (Ordrehåndtering)

Ved at tilvælge funktionen Brug overført vægt (Ordrehåndtering), vil de automatisk overførte vægte blive brugt, når du opretter forsendelser i Shipmondo.