Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerKontoBetaling
Gem betalingskortoplysninger

Gem dine betalingskortoplysninger og gennemfør dine bestillinger hurtigere.

Nicklas Nguyen avatar
Skrevet af Nicklas Nguyen
Opdateret over en uge siden

Du kan gemme dine betalingskortoplysninger på din Shipmondo-konto og gennemføre bestillinger hurtigere.

Sådan tilføjer du dit betalingskort

Du kan tilføje et nyt betalingskort ved at klikke på Tilføj betalingskort under menupunktet Betaling > Indstillinger under din virksomhedsprofil.

Der vil nu fremkomme et betalingsvindue, som vist herunder.

Udfyld dine betalingskortoplysninger og klik på Tilføj kort.

Dit betalingskort er nu gemt på din Shipmondo-konto, og du kan benytte det gemte kort til fremtidige bestillinger.