Med Shipmondo kan du samle alle dine fragtaftaler et sted.

Har du forhandlet egne fragtaftaler hos dine transportører, kan du få dem aktiveret på din Shipmondo-konto.

Når dine fragtaftaler er aktiverede, har du fra din konto adgang til både dine fragtaftaler og vores fragtpriser, samt en masse services, der effektiviserer din arbejdsgang og sikrer, at dine kunder får en god leveringsoplevelse.

Priser

Når du sender gennem dine egne fragtaftaler, betaler du et engangsbeløb for opsætning pr. transportør, og dernæst betaler du en fast lav pris per label.

Se vores priser her

Sådan kommer du i gang med din egen fragtaftale

Ønsker du at aktivere din egen fragtaftale med en given transportør, så skal du anmode om opsætning af egen fragtaftale på din Shipmondo-konto.

Log ind på din konto. Gå til Indstillinger > Egne fragtaftaler. Tryk på plus-knappen (+) nederst i højre hjørne og udfyld efter anvisning med korrekte informationer om aftalen.

Herefter vil vi sætte opsætningen i gang og vende tilbage til dig, når aftalen er klar til brug.

Se en oversigt over de transportører, som vi understøtter her.