Med Shipmondo kan du samle alle dine fragtaftaler et sted.

Har du forhandlet egne fragtaftaler hos dine transportører, kan du få dem aktiveret på din Shipmondo-konto.

Når dine fragtaftaler er aktiverede, har du fra din konto adgang til både dine fragtaftaler og vores fragtpriser, samt en masse services, der effektiviserer din arbejdsgang og sikrer, at dine kunder får en god leveringsoplevelse.

Når du sender gennem dine egne fragtaftaler, betaler du en fast lav pris pr. label. Se priser her

Sådan kommer du i gang med din egen fragtaftale

Ønsker du at aktivere egne fragtaftaler, skal du blot du sende os en e-mail med de ønskede transportører, som du ønsker egne fragtaftaler for.

På dette link kan du se en oversigt over de transportører, som vi understøtter på Shipmondo.