Egen fragtaftale
Valgfrit om man ønsker at benytte egen fragtaftale

Bestem selv hvilken fragtaftale, der skal benyttes, når du opretter dine forsendelser.

Nicklas Nguyen avatar
Skrevet af Nicklas Nguyen
Opdateret over en uge siden

Har du din egen fragtaftale, som vi har aktiveret på din Shipmondo-konto, så har du stadig mulighed for selv at vælge om du vil benytte den eller om du stadig gerne vil bruge Shipmondos indbyggede aftaler til oprettelse af dine forsendelser.

Er dine priser bedre end vores på nogle fragtprodukter, mens de er dårligere ved andre, så kan du selv styre hvilken fragtaftale, der skal benyttes.

Ved automatisk (masse) booking af forsendelser

Hvis du ønsker at din fragtaftale skal slå igennem på hele din Shipmondo-konto, så skal du tilvælge din egen aftale på alle de forsendesskabeloner der er blevet opsat under Forsendelser > Skabeloner.

NB! Hvis du aktiverer funktion Foretrukken skabelon på en af dine forsendelsesskabeloner, så vil denne skabelon blive brugt ved booking af alle dine fremtidige manuelle forsendelser, samt alle de steder hvor der mangler opsætning af en forsendelsesskabelon i Shipmondo.

Ved manuelle forsendelser

Når du opretter en forsendelse manuelt, kan du selv, under Fragtaftale under Levering, ved din bestilling vælge hvilken fragtaftale der skal bruges til forsendelsen.

I dette felt kan du vælge at bruge vores aftale, der hedder Shipmondo, eller din egen aftale, som er kendetegnet ved dit kundenummer ved transportøren. I eksemplet herunder er kundenummeret 52********01.

Vælger du aftalen Shipmondo, så bliver din forsendelse bestilt gennem vores fragtaftale, og du betaler fragten direkte til Shipmondo.

NB! Sender du med GLS og benytter både Shipmondo fragtaftale og din egen fragtaftale, så skal du være opmærksom på, at GLS forsendelser oprettet igennem Shipmondo fragtaftale ikke må blive afhentet, men skal indleveres i den nærmeste GLS PakkeShop.