Denne integration fungerer med Magento version 2.0.3 og frem. Magento version 2.0.0 til 2.0.2 har en fejl i API, hvorfor denne integration ikke vil fungere korrekt med disse versioner.
Bruger du Magento version 1.9 eller derunder, så skal du i stedet benytte denne guide.

Følg disse 5 simple trin til opsætning af din integration

1. Log ind på dit Magento 2 admin.

Gå til SYSTEM > User Roles > Add New Role.
Navngiv rollen til Shipmondo under Role Info.

2. Gå til Role Resources og sæt kryds i følgende:

• Orders
  • Shipments
  • Store > Settings > All Stores

Klik på Save Role.

...

3. Gå til SYSTEM > All Users > Add New User.
Udfyld oplysninger for din integrationsbruger under User Info.
Gem brugernavn og kodeord for opsætning af integration senere.

4. Gå til User Role og vælg den tidligere oprettet rolle Shipmondo.
Klik på Save User.

5. Log ind på din Shipmondo-konto her.

Platform
: Magento 2
API Brugernavn: brugernavn fra trin 3
API kodeord: kodeord fra trin 3