Magento 1.9 - Opsætning af Shipmondo fragtmodul

Tilbyd valgfrit udleveringsted-vælger på din webshop med vores gratis fragtmodul.

Jelena Hansen avatar
Skrevet af Jelena Hansen
Opdateret over en uge siden

NB! Dette fragtmodul vedligeholdes ikke længere, da Adobe er holdt op med at supportere/vedligeholde Magento 1.9.

Med Shipmondo's gratis fragtmodul plugin til Magento får du bl.a. mulighed for at:

• Tilbyde dine kunder valgfrit udleveringssted-/pakkeshop-vælger på din webshop

• Liste af nærmeste udleveringssteder beregnet ud fra modtagerens adresse

• Fastsætte fragtpris efter fast pris, ordrebeløb, ordrevægt eller antal i kurv

• Tilbyde gratis fragt hvis kunden køber over et bestemt beløb

• Tilbyde flere transportører fra samme app

Understøttelse af udleveringssted-vælger (transportører/lande)

• Bring (DK, NO, FI, SE)

• dao (DK)

• GLS (DK, SE)

• PostNord (DK, SE, NO, FI, AT, BE, LT, EE, NL, DE, LU, LV, FR)

Systemkrav

• Magento version 1.9

• jQuery version 1.9.1 eller nyere

• Testet med OneStepCheckout

Sådan installerer du fragtmodulet

1. Download Pakkelabels.dk Magento 1.9 fragtmodul ved at klikke her (fragtmodulversion 2.0.2).

2. Log ind på din Magento admin og gå til System > Magento Connect > Magento Connect Manager.

3. Under Direct package file upload klik på Choose File og vælg filen, som du har hentet i punkt 1.
Klik på Upload.
Klik på Refresh i bunden af siden. pakkelabels_shipping ligger nu under Manage Existing Extensions.

4. Klik på Return to Admin.
5. Log ind på din Shipmondo-konto.
Gå til Indstillinger > Integration > Fragtmodul adgang, klik på Generer nøgle og gem nøglen der lige er blevet oprettet.

6. Gå tilbage til din Magento admin og vælg menupunktet System > Configuration.  Vælg Configuration under PAKKELABELS.DK i venstre menu. I Fragtmodul nøgle indsætter du den nøgle du har kopieret.
Klik herefter på Save Config.

7. Følg vejledningen på denne side for at få oprettet en gratis Google API Key.

Google API Key skal benyttes til at vise kortet i fragtmodulet.

Når du har fået oprettet din Google API Key skal du kopiere nøglen til brug i det næste trin.

8. Gå tilbage til din Magento admin og vælg menupunktet System og Configuration. Vælg Configuration under PAKKELABELS.DK i venstre menu.
Indsæt nøglen som du har kopieret i Google Map API nøgle. Gem indstillingerne ved at klikke på Save Config.

9. Under System > Configuration > Shipping Method er det muligt at aktivere de nye forsendelsesmetoder.
Husk at gemme inden du går videre til opsætning af leveringsmetoder (inden du klikker på Håndter fragtsatser).

10. Klik på Håndter fragtsatser under System > Configuration > Shipping Method, eller gå til topmenu, punkt Pakkelabels.dk > Håndter fragtsatser, for at opsætte de leveringsmetoder du gerne vil tilbyde til dine kunder.
Klik på Tilføj ny.