Aktivering af ordrehåndtering

Sådan aktiverer du ordrehåndtering på din Shipmondo-konto.

Opdateret over en uge siden

Sådan aktiverer du ordrehåndtering

Hvis du ikke har en aktiv integration og ønsker at komme i gang med ordrehåndtering:

1. Opsæt din shopintegration med Shipmondo (vejledning).

2. Vælg Benyt ordrehåndtering på din integration under Indstillinger > Integration > Ordre.

3. Klik på Gem.

Shopordrer overføres nu til menupunktet Ordrer under Ordrehåndtering.

Hvis du har en aktiv integration, der overfører til forsendelseskladder, men vil skifte over og bruge ordrehåndtering:

1. Gå til Indstillinger > Integration > Ordre.

2. Klik på din opsatte integration.

3. Vælg Benyt ordrehåndtering.

4. Klik på Gem.

Shopordrer overføres nu til menupunktet Ordrer under Ordrehåndtering i stedet for til Kladder under Forsendelser.

Hvis du har en aktiv integration, der overfører til forsendelseskladder, og ønsker at afprøve ordrehåndtering:

1. Opsæt en ny integration under Indstillinger > Integration > Ordre. for den ønsket webshop med samme API oplysninger, som den eksisterende/aktive integration.

2. Vælg Benyt ordrehåndtering i opsætning.

3. Klik på Gem.

Shopordrer overføres nu til både Ordrer og Kladder.