Så let og hurtigt skifter du over til Shipmondo
Skift fra nShift (Consignor/Unifaun/Webshipper) til Shipmondo
Skift fra nShift (Consignor/Unifaun/Webshipper) til Shipmondo

Så let og hurtigt skifter du fra nShift (Consignor/Pacsoft/Webshipper) til Shipmondo.

Nicklas Nguyen avatar
Skrevet af Nicklas Nguyen
Opdateret over en uge siden

Benytter du nShift (tidligere Consignor/Unifaun/Webshipper) i dag og ønsker du at skifte til Shipmondo, så har vi herunder lavet en vejledning, der beskriver, hvordan du gør.

1 Opret en gratis Shipmondo-konto

Opret en gratis Shipmondo-konto på forsiden af vores hjemmeside.

2 Opsætning af transportører

Send os en oversigt over transportører, som du bruger, så opsætter vi dem på din konto. Se en liste over transportører, som vi understøtter her.

3 Opsæt integration

Integrer Shipmondo til din webshop eller ERP-system.
Vi tilbyder 30+ integrationsløsninger til kendte webshopssystemer og regnskabsprogrammer.

Skift når du er klar

Når vi har opsat din Shipmondo-konto kan du bruge løsningen parallelt med din nShift-løsning.

På den måde får du mulighed for at teste Shipmondo og sikre, at alt virker i din drift, som du vil have det, inden du opsiger din nShift-aftale.