Processen for afsendelse af Packet Tracked forsendelser er som følger:

1. Du bestiller den første Packet Tracked forsendelse og en "ordre" åbnes hos Deutsche Post.

2. Du bestiller Packet Tracked til de ønskede lande, printer dine pakkelabels og gør forsendelserne klar til afhentning.

3. Når alle forsendelser for dagen er blevet klargjort skal du gå til Forsendelser > Dokumenter > Waybill.
Vælg fra og til dato, og tid.
Skriv hvor mange sække/postcontainere du har, og klik på Hent.

4. Dagens "ordre" afsluttes hos Deutsche Post, og du får en AIRWAYBILL (følgeseddel), der skal forsynes på sækken/postcontaineren.

Eksempel på en AIRWAYBILL: