Processen for afsendelse af Packet Tracked forsendelser er som følger:

1. Du bestiller den første forsendelse og en "ordre" åbnes hos Deutsche Post.

2. Du bestiller forsendelser til de ønskede lande, printer dine pakkelabels og gør forsendelserne klar til afhentning.

3. Når alle forsendelser for dagen er blevet klargjort skal du gå til Forsendelser > Dokumenter > Waybill.
Vælg fra og til dato, og tid.
Skriv hvor mange sække/postcontainere (pr. produkt) du har, og klik på Hent.

4. Dagens "ordre" afsluttes hos Deutsche Post, og du får en AIRWAYBILL (følgeseddel), der skal forsynes på sækken/postcontaineren.

NB! Der printes en AIRWAYBILL pr. produkt. Så hvis har bestilte fx Packet Tracked og Packet Priority vil der frem på 2 AIRWAYBILL.

Eksempel på en AIRWAYBILL: