API
Microsoft Dynamics NAV
Installation af Newtonsoft Json.NET for Dynamics NAV

Shipmondo integrationsmodul til Dynamics NAV benytter Newtonsoft Json framework version 10. Se hvordan du installerer den her.

Nicklas Nguyen avatar
Skrevet af Nicklas Nguyen
Opdateret i dag

Newtonsoft Json.NET er et .NET Json framework, der giver mulighed for at arbejde med Json-filer i Microsoft Dynamics NAV udviklingsmiljø.

Biblioteket bliver brugt i Shipmondo integrationsmodul til Microsoft Dynamics NAV. I vores løsning benytter vi Newtonsoft Json.NET version 10.0.0.

Har du ikke Json.NET installeret i din Dynamics NAV installation, så vil du opleve en fejl, når du kompilerer vores Dynamics NAV objekter for integrationsmodulet til Shipmondo.

I denne vejlening viser vi, hvordan du installerer Json.NET i din Dynamics NAV
installation.

Filen Newtonsoft.Json.dll som skal bruges til installation følger med objektpakken, som du har modtaget fra vores kundeservice.

Den medfølgende Newtonsoft.Json.dll fil er kompileret til .NET framework version 4.0. Bruger du en anden version af .NET framework, kan du hente den korrekte version Newtonsoft.Json.dll filen her (hent filen Json100r3.zip, unzip den, og find den korrekte fil-version i mappen med navnet Bin).

Installation af Newtonsoft Json.NET for Dynamics NAV

1. Kopier filen Newtonsoft.Json.dll til følgende tre mapper på din computer:

C:\Program Files (x86)\Microsoft Dynamics NAV\90\RoleTailored Client
C:\Program Files (x86)\Microsoft Dynamics NAV\90\RoleTailored Client\Add-ins
C:\Program Files\Microsoft Dynamics NAV\90\Service

2. Giv filen rettigheden Full control til Users gruppen.

3. Genstart din NAV Windows Service.

Herefter vil det være muligt at kompilere vores Dynamics NAV objekter for integrationsmodulet til Shipmondo.