Grundlæggende
Ændring i forsendelsesoplysninger på en importeret ordre

Ønsker din kunde en anden leveringsmetode eller skal en forsendelse sendes i flere pakker end normalt? Se hvordan du gør her.

Jelena Hansen avatar
Skrevet af Jelena Hansen
Opdateret over en uge siden

Med en fuldstændig opsat ordreintegration vil dine importerede ordrer automatisk blive tilknyttet dine forsendelsesskabeloner, og du kan med få klik masseoprette forsendelser til dine ordrer.

Dog kan der være situationer, hvor du har behov for at ændre i forsendelsesoplysninger for en specifik importeret ordre. Det kan f.eks. være, at din kunde ønsker en anden leveringsmetode eller en forsendelse skal sendes i flere pakker end normalt.

I dette tilfælde kan skal du oprette forsendelsen manuelt.

Start med at oprette leverancen for din ordre.

Klik på selve knappen Opret leverance (ikke på pilen ved siden af) og derefter på Opret.

Klik på pilen ved siden af knappen Opret forsendelse og vælg Opret forsendelse manuelt

Bestillingsformularen vil herefter åbnes, og du kan nu tilpasse og gennemføre bestillingen af forsendelsen manuelt.

De ændringer du laver vil kun gælde kun for den aktuelle ordre og påvirker ikke dine forsendelsesskabeloner.