Med en fuldstændig opsat ordreintegration vil dine importerede ordrer automatisk blive tilknyttet dine forsendelsesskabeloner, og du kan med få klik masseoprette forsendelser til dine ordrer.

Dog kan der være situationer, hvor du har behov for at ændre i forsendelsesoplysninger for en specifik importeret ordre. Det kan f.eks. være, at din kunde ønsker en anden leveringsmetode eller en forsendelse skal sendes i flere pakker end normalt.

I dette tilfælde kan skal du oprette forsendelsen manuelt.

Klik på dropdown-knappen ved Opret forsendelse og vælg Opret forsendelse manuelt

Bestillingsformularen vil herefter åbnes, og du kan nu tilpasse og gennemføre bestillingen af forsendelsen manuelt.

De ændringer du laver vil kun gælde kun for den aktuelle ordre og påvirker ikke dine forsendelsesskabeloner.