Udleveringssted/pakkeshop-vælger i Shopify checkout er en udvidet funktion i Shipmondo appen, som kræver, at Shopify Carrier Calculated Shipping (CarrierService API) er aktiveret på din shop.

Shopify Carrier Calculated Shipping (CarrierService API) kan opnås på en følgende måde:

a) Hvis du har Advanced Shopify plan eller højere, så er Carrier Calculated Shipping indkluderet i din Shopify plan og du skal derfor intet foretage dig.

b) Har du Basic eller Standard Shopify og betaler dit abonnement til Shopify på årsbasis, så kan du få adgang til API’et gratis.

c) Har du Basic eller Standard Shopify og betaler månedligt til Shopify, så kan du tilkøbe adgang til CarrierService API for $20 pr. måned.

Ved b) og c) skal du kontakte Shopify kundeservice for at få Carrier Calculated Shipping aktiveret på din shop.

NB! Aktiverer du Shopify Carrier Calculated Shipping (CarrierService API) efter, at du har installeret Shipmondo appen, så skal du huske at slette den installerede Shipmondo app, og installere den igen. Læs mere her.