Udleveringssted/pakkeshop-vælger i Shopify checkout er en udvidet funktion i Shipmondo appen, som kræver, at Shopify CarrierService API er aktiveret på din shop.

Shopify CarrierService API kan opnås på en følgende måde:

a) Hvis du har Advanced Shopify plan eller højere, så er CarrierService API’et indkluderet i din Shopify plan og du skal derfor intet foretage dig.

b) Har du Basic eller Standard Shopify og betaler dit abonnement til Shopify på årsbasis, så kan du få adgang til API’et gratis.

c) Har du Basic eller Standard Shopify og betaler månedligt til Shopify, så kan du tilkøbe adgang til CarrierService API for $20 pr. måned.

Ved b) og c) skal du kontakte Shopify kundeservice for at få CarrierService API aktiveret på din shop.

NB! Aktiverer du Shopify CarrierService API efter, at du har installeret Shipmondo appen, så skal du huske at slette den installerede Shipmondo app, og installere den igen. Læs mere her.