Kom godt i gang
Test af ordreforløbet mellem din webshop og Shipmondo

Afprøv hvordan Shipmondo fungerer med din webshop. Vi viser dig her, hvordan du tester.

Maria Vestergaard avatar
Skrevet af Maria Vestergaard
Opdateret over en uge siden

Ønsker du at teste Shipmondo for at se, om det er den rigtige løsning for dig? Eller har du måske allerede besluttet dig for at benytte Shipmondo, men blot ønsker at teste ordreforløbet, inden du går i luften med løsningen?

Det er nemt og gratis at teste ordreforløbet/samspillet mellem din webshop og Shipmondo.

I denne guide viser vi, hvordan du kan lege kunde og placere en ordre på din webshop, som bliver overført til din Shipmondo-konto, hvor du kan håndtere den og oprette en forsendelse.

Denne guide forudsætter, at:

1. Du har en webshop

Sådan tester du

Trin 1 - Opret en testordre

Gå ind på din webshop og lav en testordre som om, du var en kunde.

NB! Der kan gå op til 15 min. fra du har lagt din testordre på din webshop, til den er overført til Shipmondo.

Trin 2 - Opret en testforsendelse

Hvis du har valgt Ordrehåndtering, da du opsatte din ordreintegration, vil din ordre blive importeret til Ordrehåndtering > Ordrer. I dette tilfælde skal du følge eksemplet i denne guide og oprette en forsendelse for din testordre.

Har du derimod valgt Overfør til forsendelseskladder, da du opsatte din ordreintegration, vil din ordre blive overført til Forsendelser > Kladder. I dette tilfælde skal du klikke på plus-knappen (+) ud for kolonnen Label, følg instruktionerne på skærmen og oprette en forsendelse for din testordre.

NB! Når du opretter en testforsendelse, skal du gennemføre et rigtigt køb med dit betalingskort. Husk at vælge Shipmondo under Fragtaftale, når du opretter din testforsendelse. Til oprettelse af en testforsendelse anbefaler vi, at du benytter PostNord eller GLS (alle fragtprodukter undtagen Pick & Ship), da disse forsendelser kan annulleres igen, og du vil få pengene refunderet, hvis forsendelsen ikke bruges.

Trin 3 - Annuller din testforsendelse

Såfremt din pakkelabel ikke skal bruges, kan du annullere den og få pengene refunderet. Læs hvordan du gør her.

Du har nu gennemført et ordreforløb fra start til slut.