Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerShipmondo PaymentsOpsætning
Sådan finder du Nets TOF, branchekode og forretningsnummer

Se hvordan du finder din Nets TOF, branchekode og forretningsnummer og aktiverer din indløsningsaftale med Nets Danmark her.

Tea Krestine Johansen avatar
Skrevet af Tea Krestine Johansen
Opdateret over en uge siden

Har du en eksisterende indløsningsaftale med Nets Danmark, som du ønsker at benytte med Shipmondo Payments, så kan du få den aktiveret med Shipmondo Payments.

Når du anmoder om opsætning af Shipmondo Payments, beder vi om dit Nets TOF, branchekode og forretningsnummer.

Vi viser dig her, hvordan du finder oplysningerne på din Nets-konto.

1. Log ind på din Nets-konto

Log ind på Nets her.

2. Find Nets TOF, branchekode og forretningsnummer

​​Gå til Salgssteder i menuen til højre. Under Overblik over salgssteder finder du dine oplysninger.

Din branchekode er noteret under Branche under dine Oplysninger.

Dit TOF (Terminaloperatør forretningsnummer) er dit forretningsnummer for nationale kort (Dankort) og står i dette tilfælde ud for Dankort Internet.

Dit øvrige forretningsnummer, som bruges ved opsætning af internationale kort, og står i dette tilfælde ud International Cards.

3. Indsæt oplysningerne i Shipmondo Payments

Indsæt nu Nets TOF, branchekode og forretningsnummer i din anmodning om opsætning af Shipmondo Payments på din Shipmondo-konto.

Klik herefter Opret.

Vi vender herefter retur til dig pr. mail, så snart din indløsningsaftale er klar til brug.