Shipmondo Payments
Opsætning
Sådan finder du Clearhaus API nøgle

Se hvordan du finder din Clearhaus API nøgle og aktiverer din indløsningsaftale med Clearhaus her.

Tea Krestine Johansen avatar
Skrevet af Tea Krestine Johansen
Opdateret over en uge siden

Har du en eksisterende indløsningsaftale med Clearhaus, som du ønsker at benytte med Shipmondo Payments, så kan du få den aktiveret med Shipmondo Payments.

Når du anmoder om opsætning af Shipmondo Payments, beder vi om din Clearhaus API nøgle.

Vi viser dig her, hvordan du finder din API nøgle hos Clearhaus.

1. Log ind på din Clearhaus-konto

Log ind på clearhaus.com her.

2. Find API-nøgle

Klik på den lille menu-knap ved dit virksomhedsnavn og vælg API keys.

Klik på CLICK TO REVEAL under API key, og din API-nøgle vil nu komme frem.

Kopier din API-nøgle.

3. Indsæt API-nøgle i Shipmondo Payments

Indsæt nu din API-nøgle i din anmodning om opsætning af Shipmondo Payments på din Shipmondo-konto.

Klik herefter Opret.

Vi vender herefter retur til dig pr. mail, så snart din indløsningsaftale er klar til brug.