PrestaShop 1.7.6 til 8 - Opsætning af Shipmondo fragtmodul

Tilbyd valgfrit udleveringsted-vælger på din shop med vores gratis fragtmodul.

Jan Petersen avatar
Skrevet af Jan Petersen
Opdateret over en uge siden

NB! Bruger du PrestaShop 1.7.5 eller ældre, skal du følge denne guide i stedet.

Med Shipmondo's gratis fragtmodul plugin til PrestaShop får du bl.a. mulighed for at:

• Tilbyde dine kunder valgfrit udleveringssted-/pakkeshop-vælger på din webshop

• Liste af nærmeste udleveringssteder beregnet ud fra modtagerens adresse

• Fastsætte fragtpris efter fast pris, ordrebeløb, ordrevægt eller antal i kurv

• Tilbyde gratis fragt hvis kunden køber over et bestemt beløb

• Tilbyde flere transportører fra samme app

Understøttede transportører i udleveringssted-vælger

• Bring

• dao

• GLS

• PostNord

Systemkrav

PHP 7.1.3 eller nyere

Sådan installerer du fragtmodulet

1. Download Shipmondo fragtmodul her.

• Understøtter Warehouse tema.

• Testet med One Page Checkout v1.0.3 fra Prestateam.

• Testet med Super Checkout v6.0.2 fra Knowband.

• Testet med The Checkout v3.2.5 fra Zelarg.

• Har du en ældre version af fragtmodulet installeret, skal du ikke afinstallere det gamle fragtmodul, da vi sørger for at overflytte opsætningen fra det gamle fragtmodul til det nye.

2. Log ind på din PrestaShop admin og gå ind under Moduler.
Klik på knappen Upload et modul.

3. Klik på vælg fil eller træk filen ind i det markerede felt og upload vil starte automatisk.

Når filen er lagt op, så vil du få besked om a modulet er blevet installeret.

4. Klik på knappen Konfigurer direkte efter installation eller find Shipmondo fragtmodul under Moduler, og klik på Konfigurer-knappen derfra.

5. Log ind på din Shipmondo-konto ved siden af og gå til Indstillinger > Integration > Fragtmodul adgang.

Klik på Generer nøgle og gem nøglen, der lige er blevet oprettet.

6. Gå tilbage til din PrestaShop og indsæt fragtmodul nøgle i Forsendelsesmodul API key.

7. Vælger du Dropdown eller Radio knapper-visning af udleveringssteder i checkout, så er et Google API Map Key ikke et krav.

I stedet skal du skrive "shipmondo" i Google API Map Key feltet og springe over til trin 9.

Hvis du vælger Popup, skal su følge vejledningen på denne side for at få oprettet en gratis Google API Map Key.

Google API Map Key skal benyttes til at vise kortet i fragtmodulet.

8. Når du har fået oprettet Google API Map Key gå tilbage til det åbne vindue i PrestaShop og indsæt nøglen i Google API Map Key feltet.

Kontroller samtidigt at leveringsmetoderne er tilknyttet korrekt.

Klik på Gem.

9. De tilgængelige leveringsmetoder vil automatisk blive tilføjet under Levering > Leveringsfirmaer.

Du kan nu gå i gang med at konfigurere og aktivere de ønskede leveringsmetoder.