Shipmondo Payments
Hvordan kan jeg tilbyde Swish på Shopify?

Swish er en populær svensk mobil-betalingsmetode. Med Shipmondo Payments kan du tilbyde Swish på din Shopify-webshop.

Nicklas Nguyen avatar
Skrevet af Nicklas Nguyen
Opdateret i denne uge

Swish er en populær svensk betalingsmetode, som er flittigt brugt på det svenske marked.

Denne betalingsmetode bruges hyppigt af private kunder til online betalinger, da den er nemt og praktisk for forbrugeren.

Kunden behøver nemlig ikke at finde sin pung eller betalingskort frem, da betalingen gennemføres via telefonen.

Ønsker du at tilbyde denne betalingsmetode til dine svenske kunder, kan du gøre det gennem Shipmondo Payments.

Benytter du Shipmondo Payments som betalingsgateway og indløsningsaftale, kan du tilbyde Swish som betalingsmetode på din Shopify-shop.

For at tilbyde Swish på din webshop kræver det, at du indgår et samarbejde med en bank, der understøtter Swish.

Følgende banker understøtter på nuværende tidspunkt Swish:

• Danske Bank

• Nordea

• SEB

• Swedbank

• Handelsbanken

Når du har indgået i en aftale med Swish, og har fået din Shipmondo Payments merchant konto opsat, så skal du blot installere vores Swish app.

NB! Har du endnu ikke en aftale med Shipmondo Payments, skal du ansøge om dette først. Det kan du ansøge om gennem din Shipmondo-konto. Det kan du læse mere om her.

Du har to muligheder, når du vil lade dine kunder vælge Swish som betalingsmetode på din Shopify-webshop med Shipmondo Payments.

1. Vis som selvstændig betalingsmetode i checkout

Den første mulighed du har er at vise Swish som en selvstændig betalingsmetode i dit checkout. Denne løsning vises som en betalingsmulighed på lige fod med almindelig kort betaling.

Vælger din kunde denne løsning, klikker de sig direkte videre til Swish betalingsvinduet, hvor de kan indtaste mobilnummer og derefter udføre betaling.

2. Vis i selve betalingsvinduet

Den anden mulighed samler kort og Swish i én samlet betalingsmetode.

Vælges denne mulighed, vil kunden klikke sig videre til et betalingsvindue, hvor kunden selv vælger den ønskede betalingsmetode.

Ønsker du, at dine kunder kan vælge Swish i selve betalingsvinduet, som vist på billedet ovenover, skal du installere vores betalingsapp i Shopify.

Klikker kunden videre, vil de blive ført til et betalingsvindue som vist forneden, hvor kunden kan vælge den ønskede betalingsmetode.

Det er også muligt at lave en kombination af løsning et og to, hvor du lader dine kunder både få Swish som betalingsmulighed i dit checkout og i betalingsvinduet, såfremt kunden vælger kortbetaling.

Kom nemt i gang med Swish på din Shopify

Du bestemmer selv, om du ønsker, at alle dine betalinger skal gå igennem Shipmondo Payments, du kan også nøjes med kun at lade dine Swish-transaktioner gå gennem Shipmondo Payments, og lade dine øvrige korttransaktioner gå gennem Shopify Payments.

Ønsker du denne løsning skal du dog være opmærksom på, at fakturering og support i forhold til dine betalinger, vil dele sig i to systemer.

Vil du kun lade dine Swish-transaktioner gå gennem Shipmondo Payments, skal du vælge løsning 1 og installere vores Swish-app.

Uanset hvad du vælger, så kan du samle hævningen og håndteringen af alle dine betalinger i vores Ordrehåndtering, på din Shipmondo-konto. Det sikrer dig en gnidningsfri ordre- og betalingshåndtering i hverdagen.

Læs mere om, hvordan du kommer i gang med Shipmondo Payments.