Shipmondo Payments
Opsætning
Shipmondo Payments - Opsætning af betalingsmodul på Shopify

Se hvordan du installerer betalingsmodulet på Shopify og opsætter MobilePay, Swish m.m.

Nicklas Nguyen avatar
Skrevet af Nicklas Nguyen
Opdateret over en uge siden

For at tage imod betalinger med Shipmondo Payments på din Shopify shop, skal du installere vores betalingsapp på din Shopify shop.

Shipmondo Payments tilbyder tre betalingsapps til Shopify:

Shimondo Payments apps på Shopify

Beskrivelse

Denne app tilbyder alle betalingsformer (kortbetaling, MobilePay, Swish m.m.) i en betalingsmetode på din Shopify shop.

Denne app tilbyder MobilePay-betaling som en selvstændig betalingsmetode på din Shopify shop.

Det anbefales, at du installerer denne app, hvis du tilbyder MobilePay-betaling.

Denne app tilbyder Swish-betaling som selvstændig betalingsmetode på Shopify (se billede ovenover).

Det anbefales, at du installerer denne app, hvis du tilbyder Swish-betaling.

Herunder er et eksempel på hvordan Billwerk+ Payments og MobilePay Online app vil se ud i dit checkout på din Shopify shop:

MobilePay og Swish

Vi anbefaler, at du udover Billwerk+ Payments appen, også installerer vores MobilePay Online app, hvis du tilbyder MobilePay-betaling, da det vil gøre det nemmere og hurtigere for din kunde betale med MobilePay, når de handler hos dig.

Det samme anbefales, hvis du tilbyder Swish-betaling.

Læs mere om dine muligheder for at tilbyde MobilePay-betaling på Shopify med Shipmondo Payments her.

Herunder gennemgår vi, hvordan du installerer vores betalingsapps på din Shopify-shop.

Installation af Shipmondo Payments' betalingsapp

NB! Vi gennemgår installationen for Billwerk+ Payments appen, men fremgangsmåden er den samme, hvis du skal installere MobilePay Online appen eller Swish appen.

1. Log på din Shopify-admin.

2. Klik på Installer.

4. Klik på Installer app.

5. Klik på Activate.

6. Vælg de betalingsmetoder, som du gerne vil have vist i dit Shopify checkout og klik på Aktivér Billwerk+ Payments i bunden af siden.

...

NB! Test mode skal ikke aktiveres. Brug af test mode kræver, at der er oprettet en test merchant-konto. Vi anbefaler i stedet, at du tester med et rigtigt betalingskort, hvor du efter testen refunderer betalingen.

Ønsker du alligevel at teste med et test betalingskort, så skriv til os på support@shipmondo.com for at få oprettet en test merchant-konto.

7. Shipmondo Payments' betalingsmodul er nu aktiveret på din Shopify-shop.

Håndter betalinger gennem Shipmondo Ordrehåndtering

Ordrehåndtering hos Shipmondo giver dig mulighed for bl.a. at håndtere og hæve betalinger med Shipmondo Payments for dine ordrer igennem din Shipmondo-konto.

Har du ikke opsat en ordreintegration fra din Shopify-shop til Shipmondo, kan du gøre det ved at følge denne guide.

Når ordreintegrationen er opsat, kan du tilknytte Shipmondo Payments til din ordreintegration, og du er herefter klar til at hæve/refundere betalinger for dine ordrer igennem din Shipmondo-konto.