Klarna Checkout
Klarna Checkout - Opsætning for Starweb

Opsætning af Shipmondo i Klarna Checkout for Starweb/Nordisk E-handel.

Jelena Hansen avatar
Skrevet af Jelena Hansen
Opdateret over en uge siden

Benytter du Klarna Checkout på din Starweb-shop, så kan du bruge Shipmondo i Klarna Shipping Assistant.

Læs mere om dine muligheder og understøttede transportører med Shipmondo i dit Klarna Checkout.

Sådan aktiverer du Shipmondo i dit Klarna Checkout

Denne vejledning forudsætter, at du har installeret og aktiveret Klarna Checkout pluginnet på din Starweb-shop.

Herunder gennemgår vi:

• Opsætning i Klarna Merchant Portal

• Opsætning af leveringsmetoder i Klarna Checkout (gennem Shipmondo)

Trin 1 - Opsætning i Klarna Merchant

a) Opret en Shipping Profil

Log ind på din Klarna Merchant Portal og gå til Settings > Logistics > Shipping Profiles.

Opret en ny profil med følgende værdier:

Integration name

Angiv "Shipmondo".

Merchant Id

Vælg den merchant id du ønsker at benytte.

Choose TMS

Vælg "Shipmondo LIVE".

Identifier

Din Shipmondo identifikation nøgle.

Se hvordan du finder den her.

Key

Din Shipmondo fragtmodul nøgle.

Se hvordan du finder den her.

Den nye profil er inaktiv ved oprettelsen.

b) Aktiver din Shipping Profile

Gå til Settings > Logistics > Active Profiles og opret en ny tilknytning ved at klikke på New country mapping.

Merchant Id

Vælg din merchant id du ønsker at benytte.

Country

Vælg det land du benytter Klarna Checkout i.

Profile

Vælg profilen ("Shipmondo"), som du har oprettet i trin a).

NB!

Benytter du Klarna Checkout i flere lande, f.eks. til Sverige og Norge, så skal du huske at oprette to profiler til hhv. Sverige og Norge. Du kan dog også nøjes med én profil, hvor du vælger "Global" Country (én profil for hele verden).

Trin 2 - Opsætning af leveringsmetoder i Klarna Checkout

Når du har aktiveret Shipmondo i dit Klarna Checkout, er du klar til opsætte dine leveringsmetoder.

Klik på knappen herunder for at finde vejledning med eksempler på, hvordan du opsætter dine leveringsmetoder i Klarna Checkout gennem Shipmondo.

Tag: Starweb