FAQ
Platform
Hvordan opdaterer jeg mit betalingskort?

Har du fået nyt betalingskort, så kan du her se hvordan du opdaterer dine betalingskortoplysninger.

Nicklas Nguyen avatar
Skrevet af Nicklas Nguyen
Opdateret over en uge siden

Ønsker du at udskifte/opdatere dit gemt betalingskort, så skal du først fjerne det eksisterende betalingskort.

Du kan fjerne dit betalingskort under Indstillinger > Betaling ved at klikke på Fjern betalingskort.

Når du har fjernet dit eksisterende betalingskort, har du mulighed for at tilknytte et nyt kort.

Tags: kreditkort