Import af CSV og Excel filer

Importér CSV og Excel filer med adresser, forsendelsesinformation og varedata til din Shipmondo-konto og gør din fragthåndtering effektiv.

Nicklas Nguyen avatar
Skrevet af Nicklas Nguyen
Opdateret over en uge siden

Du kan i Shipmondo importere CSV og Excel filer med leveringsadresse, kontakter og varedata, så du kan effektivisere din fragthåndtering.

Vores CSV og Excel import funktion er en fleksibel løsning, hvor du selv kan opsætte felterne og berige med de manglende oplysninger under importen.

Du har tre muligheder for importere filer til din Shipmondo-konto:

1. Import af CSV eller Excel filer med forsendelsesinformationer til booking, så du med få klik kan oprette forsendelser og pakkelabels til dine ordrer.

2. Import af CSV eller Excel filer med adresse- og kontaktinformationer på kunder, partnere mm. til din adressebog i Shipmondo.

3. Import og eksport af CSV eller Excel filer med varedata til en effektiv ordrehåndtering og pluk-proces f.eks. med SKU-numre, toldinformationer mm.

Læs mere i hver enkel guide og se eksempler på CSV-filer og Excel filer, som du kan hente til din egen computer og bruge som skabelon til dine import.