Adressebog

Har du en kunde eller leverandør, du ofte sender pakker til, så kan du gemme faste modtagere og hurtigt oprette dine forsendelser.

Nicklas Nguyen avatar
Skrevet af Nicklas Nguyen
Opdateret over en uge siden

Har du en kunde eller leverandør, du ofte sender pakker til, så kan du gemme faste modtagere og hurtigt oprette dine forsendelser.

Din adressebog finder du under menuen Forsendelser > Adressebog. Du kan tilføje et ubegrænset antal adresser til din adressebog. Det gør du ved at klikke på Plus (+) knappen nederst til højre.

Hent modtageradresse

Når du vil bruge en adresse fra din adressebog som modtageradresse, taster du blot navnet på din gemte modtager i navnefeltet.

Når du har indtastet to karakterer, vil de relevante modtagere under din indtastning blive listet, så du kan vælge derfra.

Vi udfylder automatisk alle oplysninger, når du har valgt en modtager.

Flere afsenderadresser

Har du flere afsenderadresser, så kan du også bruge adressebogen og hente den korrekte afsenderadresse frem, når du opretter din forsendelse, på samme måde som du henter modtageradressen.

Tilføj ny adresse under oprettelse af din forsendelse

Ønsker du, under oprettelse af en forsendelse, at gemme en indtastet adresse i adressebogen, så kan du nemt gøre ved at klikke på de tre prikker ved siden af kundens navn og vælge Tilføj som ny adresse, efter at du har udfyldt alle kundens oplysninger.

Opret forsendelse direkte fra adressebogen

Har du en specifik adresse, som du har gemt i adressebogen og ønsker at sende til, så kan du oprette din forsendelse direkte fra din adressebog.