Adressebog
Standard afsenderadresse

Gem en standard afsenderadresse i din adressebog og gør det endnu nemmere at oprette manuelle forsendelser.

Tea Krestine Johansen avatar
Skrevet af Tea Krestine Johansen
Opdateret over en uge siden

Du kan tilføje en standard afsenderadresse på din Shipmondo-konto, så din afsenderadresse vil være præudfyldt med den valgte adresse, når du skal oprette manuelle forsendelser.

Du finder funktionen i din adressebog. Din adressebog finder du under menuen Forsendelser > Adressebog. Du kan tilføje et ubegrænset antal adresser til din adressebog. Det gør du ved at klikke på Plus-knappen (+), nederst til højre.
Her kan du tilvælge en standard afsenderadresse.

Standard afsenderadresse opsættes på brugerniveau, hvilket gør det nemt, hvis din virksomhed har flere afdelinger, der sender fra forskellige adresser. Læs mere om brugerstyring her.