Konto
Brugerstyring

Opret dine medarbejdere/samarbejdspartnere, tildel brugerrettigheder m.m.

Mikkel Otte Pedersen avatar
Skrevet af Mikkel Otte Pedersen
Opdateret over en uge siden

Fra din Shipmondo hovedkonto kan du oprette dine medarbejdere eller samarbejdspartnere, som du ønsker at give adgang til din Shipmondo-konto. Det foregår ved, at du opretter dem som Medarbejdere.

Når du opretter en medarbejder kan du bestemme, hvilke funktioner en medarbejder skal have adgang til.

Du kan således tildele forskellige adgang/rettigheder til f.eks. lager-, kundeservicemedarbejdere eller din bogholder.

Sådan inviterer du en medarbejder

Log ind på din Shipmondo-konto og gå til Indstillinger > Team > Medarbejder invitationer

Klik på Plus-knappen (+) nederst til højre.

Angiv navn på den medarbejder du gerne vil invitere, e-mail adressen som invitationen skal sendes til, samt medarbejderens rettigheder.

Klik på Inviter.

En e-mail vil blive sendt til medarbejderen og du vil kunne se det inde under Medarbejder invitationer.

Medarbejderen skal klikke på linket i sin invitation, oprette kodeord og godkende handelsbetingelser for at færdiggøre oprettelse af sin bruger på Shipmondo.

NB! Hvis medarbejderen i forvejen har en Shipmondo-konto, så skal medarbejderen sørge for at være logget ud af den eksisterende Shipmondo-konto, inden der klikkes på linket for at oprette den nye bruger.

Medarbejder er herefter oprettet og du vil kunne se ham/hende under Medarbejdere, hvor du løbende kan tilpasse rettighederne.

Sådan redigerer/sletter du en medarbejder

Du finder listen over dine aktive medarbejdere på din Shipmondo-konto, under Indstillinger > Team > Medarbejdere.

Du kan redigere navn, e-mail adresse, og rettigheder for en bestemt medarbejder, ved at klikke på den i oversigten.

Her har du også mulighed for at slette den pågældende medarbejder, ved at klikke på knappen Slet

Skift mellem forskellige virksomhedskonti

Hvis en medarbejder-konto har adgang til flere forskellige virksomhedskonti på Shipmondo, kan der nemt skiftes mellem disse, uden at skulle logge ud først.

Læs mere her.

Printeropsætning

Hver medarbejderkonto har mulighed for at tilføje sin egen printer, som medarbejderen vil benytte.

Flere pakkeborde

Har du flere lagermedarbejdere og pakkeborde, så kan medarbejderne håndtere forsendelser og udskrivninger uafhængigt af hinanden ved at opsætte deres egen labelprinter.

Læs mere op printeropsætning her.