Fra din Shipmondo' hovedkonto kan du oprette dine medarbejdere, som du ønsker at give adgang til din Shipmondo-konto.

Når du opretter en medarbejder kan du bestemme, hvilke funktioner en medarbejder skal have adgang til.

Du kan således tildele forskellige adgang/rettigheder til f.eks. lager-, kundeservicemedarbejdere eller din bogholder.

Sådan inviterer du en medarbejder

Log ind på din Shipmondo-konto og gå til Indstillinger > Team

Klik på Plus-knappen (+) nederst til højre.

Angiv navn på den medarbejder du gerne vil invitere, e-mail adressen som invitationen skal sendes til, samt medarbejderens rettigheder.

Klik på Inviter.

En e-mail vil blive sendt til medarbejderen og du vil kunne se det inde under Medarbejder invitationer.

Medarbejderen skal klikke på linket i sin invitation, oprette kodeord og godkende handelsbetingelser for at færdiggøre oprettelse af sin bruger på Shipmondo.

Medarbejder er herefter oprettet og du vil kunne se ham/hende under Medarbejdere, hvor du løbende kan tilpasse rettighederne.

NB! Man skal være logget ud af en Shipmondo konto for at kunne bruge linket. Dette gælder hvis din medarbejder allerede har haft adgang til hovedkontoen.

Sådan redigerer/sletter du en medarbejder

Du finder listen over dine aktive medarbejdere på din Shipmondo-konto, under Indstillinger > Team og herefter under Medarbejdere.

Du kan redigere navn, e-mail adresse, og rettigheder for en bestemt medarbejder, ved at klikke på den i oversigten.

Her har du også mulighed for at slette den pågældende medarbejder, ved at klikke på knappen Slet

Printeropsætning

Hver medarbejderkonto har mulighed for at tilføje sin egen printer, som medarbejderen vil benytte.

Flere pakkeborde

Har du flere lagermedarbejdere og pakkeborde, så kan medarbejderne håndtere forsendelser og udskrivninger uafhængigt af hinanden ved at opsætte deres egen labelprinter.

Læs mere op printeropsætning her.