Konto
Multi-login og skift mellem konti
Opdateret over en uge siden

I Shipmondo kan en e-mailadresse være tilknyttet flere Shipmondo konti som medarbejdere, hvis e-mailadressen ikke er ejer af en Shipmondo hovedkonto.

Når du er logget ind, kan du oppe i højre hjørne se, hvilken konto/firma som du er ind logget på.

Hvis din medarbejder-konto har adgang til flere forskellige virksomhedskonti på Shipmondo, kan du nemt skifte mellem disse, uden at skulle logge ud først.

Du skifter mellem kontiene ved at klikke på dit firma logo øverst til højre.

Derefter vælger du Firma og så den Shipmondo-konto du gerne vil tilgå.