I Shipmondo kan en e-mailadresse være tilknyttet flere Shipmondo konti som medarbejdere, hvis e-mailadressen ikke er ejer af en Shipmondo hovedkonto.

Når du er logget ind, kan du oppe i højre hjørne se, hvilken konto/firma som du er ind logget på.

Ønsker at skifte mellem Shipmondo-konti, skal du logge ud af den eksisterende konto og logge ind igen. Ved login kan du vælge den konto, som du vil logge ind på.