Printer og udskrifter
Udskriv pakkelabels fra flere pakkestationer eller computere
Udskriv pakkelabels fra flere pakkestationer eller computere

Sådan opsætter du udskrivning af pakkelabels fra flere computere eller pakkestationer.

Andy avatar
Skrevet af Andy
Opdateret over en uge siden

Hvis du har flere medarbejdere, der skal kunne udskrive pakkelabels fra forskellige computere eller pakkeborde, så skal du følge denne vejledning for opsætning.

1. Opret en medarbejderkonto pr. pakkestation

For at sikre individuelle printerindstillinger til hver medarbejder, skal der oprettes separate medarbejderkonti på Shipmondo for hver pakkestation, computer eller medarbejder.

Følg denne guide for at invitere og opsætte medarbejderkonti:

2. Installér og opsæt Shipmondo Printklient

Når du har oprettet de medarbejderkonti, der skal bruges, skal du installere Shipmondo Printklienten.

NB! Hvis hvert pakkebord pakker via en håndholdt enhed (håndterminal, telefon eller tablet), og der er en central computer, som alle printerne er koblet til, skal du installere Printklienten på den centrale computer.

Hvis hvert pakkebord har egen computer, som printeren er koblet til, skal du installere Printklienten på hver enkelte computer.

Følg denne guide for at se hvordan man installerer og opsætter Shipmondo Printklient:

3. Tilknyt printeren til den pågældende medarbejderkonto

Når Printklienten er korrekt installeret, skal du sørge for at knytte den korrekte printer til hver enkelte medarbejderkonto, så udskrifterne går til den rette printer.

Følg denne guide for at se hvordan man tilføjer printere til sin Shipmondo-konto:

Test om pakkelabel bliver udskrevet på den korrekte printer ved at gå ind under Forsendelser > Bestilte, markere en forsendelse og klikke på Udskriv.