Printer og udskrifter
Tilføj printer til din Shipmondo-konto

Tilføj din printer og udskriv dine pakkelabels hurtigere.

Skrevet af Nicklas Nguyen
Opdateret i går

Alle pakkelabels kan hentes i PDF-format. En pakkelabel i PDF kan gennem webbrowserens printer-dialogboks udskrives til en printer, der er tilkoblet den pågældende computer, men Shipmondo understøtter også mulighed for at tilføje en printer til sin Shipmondo-konto.

Med en tilføjet printer til din Shipmondo-konto kan du bl.a. udskrive dine pakkelabels direkte til printeren uden at skulle åbne webbrowserens printer-dialogboks.

Sådan gør du

For at Shipmondo kan se dine printere, der er tilsluttet på din computer, så skal du installere Shipmondos Printklient på din computer:

Når Printklienten er installeret, så kan du på din Shipmondo-konto trykke på firmanavnet i toppen til højre, derefter vælg Udskriv > Printere og tryk på Plus-knappen (+), nederst til højre

Vælg først computeren som printeren er tilsluttet, og vælg derefter den korrekte printer.

Labelformatet du skal vælge afhænger af din printer.

Hvis det er en normal A4 printer, så skal du vælge A4 formattet. Har du en labelprinter med understøttelse for ZPL (eksempelvis Zebra GK420d), så skal du vælge ZPL.

Du har følgende indstillingsmuligheder for din printer:

Primær printer til pakkelabel

Sæt flueben her, hvis printeren er din primære printer til pakkelabels. Primær printeren vil blive automatisk valgt, når du udskriver pakkelabels fra Shipmondo.

Primær printer til plukdokumenter

• Plukseddel

• Plukruteseddel

• Følgeseddel

Benytter du ordrehåndtering, så har du mulighed for at angive en primær printer til udskrivning af dine plukdokumenter. Primær printeren vil blive automatisk valgt, når du udskriver plukdokumenter fra Shipmondo.

Primær printer til øvrige dokumenter

Du kan opsætte en primær printer til øvrige dokumenter, som f.eks. dine proformafakturaer, når du opretter eksport forsendelser fra Shipmondo eller waybill/end-of-day lister.

Udskriv plukseddel ved overførsel

Benytter du ordrehåndtering, så har du mulighed for at få udskrevet dine pluksedler
løbende og automatisk, når du modtager ordrer fra din webshop.

Udskrivning af pakkelabels

Når din printer til udskrivning af pakkelabels er tilføjet, så kan du udskrive dine pakkelabels ved at markere dine bestilte forsendelser og vælge Udskriv pakkelabel (hvis du har opsat en primær printer). Har du tilføjet printeren, men ikke opsat den som primær printer, så vil knappen i stedet hedde Hent labels.

Ønsker du at udskrive på en anden printer end primær printer, kan du klikke på dropdown ved siden af Udskriv pakkelabel, og vælge den printer, som du ønsker at dine pakkelabels skal udskrives på.