Printer og udskrifter
Automatisk udskrivning efter bestilling

Sæt pakkelabels til at udskrive automatisk efter bestilling.

Nicklas Nguyen avatar
Skrevet af Nicklas Nguyen
Opdateret over en uge siden

Du kan opsætte, så plukseddel, pakkelabels, følgeseddel, tolddokumenter mm. automatisk bliver udskrevet efter bestilling.

Gå til Indstillinger > Printer.

Vælg printeren, som der skal udskrives på automatisk. Har du ikke en printer tilføjet til din Shipmondo-konto, så kan du se, hvordan det gøres her

Sæt flueben i Primær printer til pakkelabels.

Klik på Gem.

Herefter vil dine pakkelabels automatisk blive udskrevet på primær printeren efter hver bestilling.

Du skal blot klikke på Udskriv og luk når du har oprettet din forsendelse, og så vil print job live sendt til printeren automatisk, fremfor at du skal gemme labelen lokalt og sende den til print manuelt.