Praktisk
PostNord Danmark
PostNord Danmark - Håndtering af PostNord Tracked til udlandet
PostNord Danmark - Håndtering af PostNord Tracked til udlandet

Sådan kommer du i gang med PostNord Tracked, samt klargører dine forsendelser.

Jelena Hansen avatar
Skrevet af Jelena Hansen
Opdateret over en uge siden

NB! Dette produkt kræver en direkte fragtaftale med PostNord.

Opsætning af PostNord Tracked

For at komme i gang med bestille PostNord Tracked forsendelser gennem Shipmondo skal du bruge:

• En konto hos Shipmondo (gratis at oprette her).

• Du har en aftale om håndtering af Tracked til udlandet med PostNord (kontakt PostNords erhvervskundeservice for at få en aftale, hvis du ikke har en i forvejen).

• Shipmondos kundeservice har bekræftet at din fragtaftale med PostNord er aktiveret på din Shipmondo-konto.

Sådan håndterer du PostNord Tracked til udlandet

Processen for afsendelse af Tracked forsendelser til udlandet er som følger:

1. Du logger ind på din Shipmondo-konto.

2. Du bestiller dine Tracked forsendelser til de ønskede lande, printer dine pakkelabels og gør forsendelserne klar til afhentning. Del forsendelserne op per land og put dem i sække.

3. Print en dirigeringsseddel pr. land og fastgør den på den respektive sæk.

Du kan med fordel printe en stak af og have dem klar, så du ikke skal bruge tid på at udskrive dem hver gang.