Du kan opnå en endnu hurtigere arbejdsgang ved at scanne stregkoden på pluksedlen, når du skal afslutte en ordre.

Du kan scanne med følgende enheder:

• Håndscanner
  • Scanning med kamera på mobiltelefon/tablet eller med et webcam

Se en demo her:

Sådan kommer du i gang med scanner

Gå ind under Indstillinger > Integration > Ordre.

Vælg den ordreintegration som du vil opsætte scannerfunktionen for.

Sæt flueben på ud for hvad du vil have, at der skal ske, når du scanner stregkoden på pluksedlen.

Tryk på Gem.

Herefter er opsætningen klar.

Scanning med håndscanner

Bruger du håndscanner, så skal du tilslutte den til din computer.

Herefter skal du blot sørge for at være logget på din Shipmondo-konto, så er du klar til at scanne dine pluksedler.

Scanning med kamera på mobiltelefon/tablet eller med et webcam

Har du ingen håndscanner, så kan du bruge kameraet på din mobiltelefon/tablet eller et webcam, der er tilsluttet computeren.

Log på din Shipmondo-konto gennem browseren (hvis du bruger iPhone/iPad, så skal du bruge Safari-browseren).

Vælg Ordrehåndtering > Ordrer > og klik på Scan stregkode (kamera-knappen nederst til højre).

Herefter er du klar til at scanne dine pluksedler.