Nogle transportører stiller krav til, at der skal vedlægges en end of day liste eller en waybill, der er en samlet oversigt over dagens forsendelser, når chaufføren kommer og henter forsendelserne.

Disse dokumenter/lister kan du udskrive under Forsendelser > Dokumenter > End of day

Udskriv end of day liste med et scan

Synes du, at det er omstændigt at hente end of day listen som PDF og efterfølgende udskrive den, så har du også mulighed for at udskrive en end of day liste ved at scanne en stregkode.

Ønsker du at gøre brug af den funktion, så skal du:

1) Installere Shipmondo Printklient

2) Opsætte "Primær printer til øvrige dokumenter" (det er printeren som end of day listen vil blive udskrevet på)

3) Hente og udskrive stregkoden for den/de aktuelle transportør(er) ved at klikke på dropdown-knappen til højre for Hent knappen og vælge Hent stregkode til udskrivning.

Eksempel på hvordan stregkoden ser ud:

Når stregkoden er udskrevet på en label eller på papir, så kan du scanne stregkoden med en håndscanner eller kameraet på din mobiltelefon/tablet og en end of day liste for den aktuelle transportør, vil automatisk blive udskrevet på den opsatte printer.

Fra dato og til dato vil være sat til dagens dato. Fra kl. vil være "0:00" og Til kl. vil være tidspunkt hvor du scanner stregkoden.

Når du scanner stregkoden, så skal du være logget ind på din Shipmondo-konto og browservinduet skal være aktivt på din computer/mobiltelefon/tablet.